Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Fatmir Ismaili - Potpuri dasmash
Zanfina Ismaili - M
Fatmir Ismaili - Ma shum qika se sa djem
Enver Ismaili - Xhelozia
Genta Ismaili - For a Moment
Genta Ismaili - Sa ilaq
Genta-Ismaili-Gameover
Fatmir Ismaili - Kur na erdh haberi
Adelina Ismaili - Fakt
Adelina Ismaili - Bota Ndryshe
Fatmir Ismaili - Xhamadani vija vija
Adelina Ismaili - Pse po qan syzeza
Zanfina Ismaili - Jena Gzu
Adelina Ismaili - Kasandra
Adelina Ismaili - Shum mir do te ishte
Enver Ismaili - Digje Mindilin
Adelina Ismaili - Shko ne rrs
Fatmir Ismaili - Potpuri dasmash
Fatmir Ismaili - Mos trazo plagen e vjeter
Enver Ismaili - Zemren e paske gure
Genta Ismaili - Sme sheh ne sy
Zanfina-Ismaili-Largojeshoqen
Fatmir Ismaili - Potpuri 1
Adelina Ismaili - From the begnning
Adelina Ismaili - Diva
Adelina Ismaili - Qe 1 vjet e 7 dite
Zanfina Ismaili - Kur u Ktheva Nga Gurbeti
Adelina Ismaili - Kengen ma kane vra
Fatmir Ismaili - Bijn tupanat
Zanfina Ismaili - Every night
SHKUMBIM ISMAILI - TI LARGOHESH
Enver Ismaili - Hajde Sillu pshtillu
Adelina Ismaili - Shum mir do te ishte
Fatmir Ismaili - Tallava
Zanfina Ismaili - Sje ai mo
Fatmir Ismaili - Llokumi im
Shpend Limani dhe Harun Ismaili - Namazi
Genta Ismaili dhe Geti-Ti je hala
Shkumbim Ismaili - te lutem shko
Fatmir Ismaili - Potpuri 2
Adelina Ismaili - Fuckers
Adelina Ismaili - Dy motra nje frajer
Adelina Ismaili - Tribalb, MRP!NK
Zanfina Ismaili - Ku je
Adelina Ismaili - Shokut tim
Zanfina Ismaili - Lujma lujma Doren
Adelina Ismaili - Kur femra hakmerret
Fatmir Ismaili - Te gjith miq e shok
Zanfina Ismaili - Mohito
- Shkumbim Ismaili - Bindem

<<   <   1  2  3  4   >  >>

Loading...
Loading...