Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Ramadan Krasniqi - Mos prano
Luljeta Krasniqi - Sa te du
Vllezrit Krasniqi - Ti Moj Qik Koke Nr 1
Hekuran Krasniqi ft LeGenda - Gjithqka mbeti ne le
Fatmir Krasniqi - Ata Sy (Live )
Valton Krasniqi - Nusja nga Kosova
Sami Krasniqi - 2 minuta
Arjela Krasniqi-Do jetoj
Hekuran Krasniqi - Gramofon moments
Valton Krasniqi - Zemren e kishe gure
Valton Krasniqi - Me Fal Se kam Gabu
Lindi ft Hekuran Krasniqi - Ajo qika
Merita Gashi - Kujton baba i lules
Hekuran Krasniqi ft Fisniket - Ajo me Mbyti
Naim Krasniqi - Zemra gebnjeshtare
Edi Krasniqi - Hajde nvalle qike
Hekuran Krasniqi Ft Genta Ismajli - Dridhet 2o
Hekuran Krasniqi - Live
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Kumurit e
Ramadan Krasniqi (DANI) - Nje trendafil
Hekuran Krasniqi - Mbylli syte
Fadili Krasniqi - Leonarda
Valton Krasniqi - Te lutemi per Allah
Kastriot Krasniqi - Ne 2 shekuj jetova
Mhill Krasniqi - Moj e mira dy syte e shkrum
Resmije Krasniqi - Knon bilbili
Ramadan Krasniqi ft Mimoza Mustafa - Neve s na shkon
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Edi Krasniqi - Lamtumir o shpirti im
Luljeta Krasniqi - Sonte duhet me u nda
Hekuran Krasniqi - Live
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Shkoj e vi
Ymerli Krasniqi dhe Valbona spahiu feat Baba Trodo
Luljeta Krasniqi - Dy Vllayni
Mhill Krasniqi - Pina viski me kocakolla
Vellezrit Krasniqi - Moj nana ime
Besim Krasniqi - Live
Dani - Tekilla party
Besarta Krasniqi - 1 milion
Valton Krasniqi - Zemra ime
Luljeta Krasniqi - Kur i mbusha vjet Katile
Hekuran Krasniqi - Qohu Rexho
Sadik Uka - Je e embel
Hekuran Krasniqi ft Geni ft Alban - Djali i deshmo
Bruna ft Valton Krasniqi - Single Lady
Valton Krasniqi - Falje te kerkoj
Luljeta Krasniqi - O Rrush i yi
Valtoni Krasniqi - Martohesh sot
Ymerli-Krasniqi-Dashuria ne internet
Luljeta Krasniqi - Malli i Mergimtarit

<<   <   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   >  >>

Loading...
Loading...