Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Ymerli Krasniqi - Ritem reggeaton
AdY Ft Hekuran Krasniqi - Un e ti
Sadik Beqiri - Ti je sikur era
Motrat Mustafa dhe Besim Krasniqi
Hekuran Krasniqi - Me vrave mua
Daim Lala - Ymer Krasniqi - Tan me rend
Mentori i vogel e Vellezrit Krasniqi - Kaqurrele t
Sadik Uka - Un ta fala zemren
Lendrit Krasniqi - Lindi Simpatia 2o
Luan Krasniqi - Ani kur pe lun aman o pajanja vall
Ramadan Krasniqi - A falet dashnia
Luljeta Krasniqi - Sa kam vuajtur
Valtoni Krasniqi - Zemer Zemer Alo
Hekuran Krasniqi - Qohu Rexho
Fatmir Krasniqi - Ama doren (Live )
Valton Krasniqi - Ndjej mall per ty
Mirlinda Krasniqi - Stay (Cover )
Ariela Krasniqi-Ti je pe rmua
Valton Krasniqi - Zemren e kishe Gur
Valton Krasniqi - Sonte
Valton Krasniqi - Pse Je Penduar
Lendrit Krasniqi - Nese Pendohesh 2o
Merita Gashi - Ku tka lala goce
Valton Krasniqi - Je si xhan
Naim Krasniqi - Shiu i Veres
Edi Krasniqi - Kjo unaz
Hekuran Krasniqi - Pse je largu 2o
Hekuran Krasniqi - Live
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Ka ra muzg
Ramadan Krasniqi (DANI) - Nusja e tij
Hekuran Krasniqi - Fustani (Live)
Fadili Krasniqi - Ty ta fala jeten
Valton Krasniqi - Rastesisht u pame
Ymerli Krasniqi - Kush te Foli Keq per mu
Mhill Krasniqi - Deshmori kombit Agim Zenuni
Resmije Krasniqi - Ferdez
Valton Krasniqi - Ti je bo mami
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Edi Krasniqi - Po ta silli rreth e rreth
Luljeta Krasniqi - Tinxa kush te foli
Hekuran Krasniqi - Live
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Sa e bukur
Ymerli Krasniqi - Dashuri e Kaluar
Luljeta Krasniqi - Dridhu , dridhu
Mhill Krasniqi - Ne drras te vekut kush po kan
Vellezrit Krasniqi - Ku po shkon moj rrushja lales
Sami Krasniqi - Dy Minuta
Dani - Per ty
Berat Krasniqi - Hajde Hajde
Valton Krasniqi - Sa tkam dasht

<<   <   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   >  >>

Loading...
Loading...